PÄRNUMAA FOTO 2017

25.01 – 16.02.2018 Pärnu Linnagalerii, Uus tn 4.

Järjekordne näitus PÄRNUMAA FOTO 2017 koondab parimad fotohetked mööduvast aastast pealkirja all „Vaikus“.

Vaikus – vaikust võib lahti mõtestada mitmel erineva moel, see võib olla hetk enne midagi suurt või hetk peale seda, mõttepaus, tasandik või sirge joon. Fotol ei ole kuuldavat heli, kuigi on jäädvustatud heli mille katkestab kaamera katiku plõks.

Fotograafide ja hobipiltnike fotosid võetakse näitusele vastu 13. jaanuarini 2018 Pärnu linnagaleriis raekojas, galerii lahtioleku aegadel.
Iga osaleda sooviv piltnik võib esitada kuni kolm fotot. Pildid tuleb tuua valmiskujul, soovitavalt raamimata. Foto miinimumformaat on 30 x 40 sentimeetrit ja pikem külg kuni 80 sentimeetrit.
Palume fotodele lisada pealkiri, autori nimi ja kontaktandmed.

PÄRNUMAA FOTO 2017 on üks osa uuest fotokunsti festivalist Pärnu FOTOFEST. Lisaks näitusele Pärnumaa Foto 2017 Pärnu Linnagaleriis, avanevad ka Läti ja Leedu fotograafide näitus Pärnu Keskraamatukogus, grupi „F8“ ja Andres Adamsoni õpilaste ekspositsioonid Endla teatris, Non Grata väljapanek Pärnu kunstnike majas ning ka kohtumised ja töötoad tuntud fotograafidega.